Magento SEO

Een standaard Magento webwinkel is al goed geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google. Dit komt door de goede code en structuur van de software. SEO is op zich niet heel ingewikkeld maar vereist wel discipline om alles goed neer te zetten.

SEO kun je onderverdelen in 3 pijlers:

  • De techniek
  • De content
  • De populariteit

Magento techniek

De techniek van Magento is standaard prima te noemen. Problemen treden vaak op met de hosting en het gebruik van templates. Wij kunnen je helpen om er voor te zorgen dat de webwinkel technisch helemaal in orde is.

Magento content

Content is king en dat klopt helemaal. Het is belangrijk dat er kwalitatief goede content op de webwinkel staat en dat deze volgens de richtlijnen van Google is opgebouwd. Daarnaast kun je zaken als bloggen inzetten om bezoekers aan te trekken.

De populariteit van de webwinkel

De populariteit van een Magento webwinkel wordt bepaald door websites die naar de Magento webwinkel verwijzen. We noemen dit links en het proces om links te krijgen, link building. Door links op relevante websites en webwinkels van hoge kwaliteit te plaatsen die naar jouw webwinkel verwijzen, zal je hoger in Google komen.

Hulp nodig met Magento SEO?

Neem eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

NEEM CONTACT OP.