Wat moet er op een etiket van een cosmeticaproduct staan?

Ben jij van plan om cosmeticaproducten op de markt te brengen? Leuk! Het is echter zeer belangrijk dat jij je houdt aan de opgestelde regels rondom het produceren en uitbrengen van deze categorie producten. Net zoals voedingsproducten, zitten er behoorlijk wat regels en wetten verbonden aan de cosmeticaproducten.

Lees verder…

Hoe kan je je bedrijf op de kaart zetten?

bedrijf op de kaart zetten

Ben je een startende ondernemer die zijn of haar bedrijf op de kaart wil zetten om de eerste klanten te winnen? Of ben je een ervaren ondernemer die de vaste klantenkring van zijn of haar organisatie wil vergroten? In dit artikel geven we een aantal handige tips die je hierbij kunnen helpen. Naast de traditionele marketingmiddelen, zoals reclame in de krant of op de radio, kun je ook voor innovatievere mogelijkheden gaan. Tegenwoordig is het bijvoorbeeld steeds gebruikelijker om de marketingactiviteiten op online consumenten te richten, in plaats van op de consumenten die uit de buurt van je organisatie komen.

Lees verder…

Op welke manieren kan je je webwinkel promoten?

webwinkel promoten

Wanneer je als organisatie een webwinkel hebt laten maken, is de volgende stap het promoten van de webwinkel of website. Zonder promotie zal het immers lang duren voordat potentiële klanten je webwinkel weten te vinden. Er zijn verschillende manieren die je kunnen helpen bij de promotie van een webwinkel. Hierbij is het belangrijk om een onderscheid te maken tussen oplossingen voor de korte en voor de lange termijn. Het adverteren binnen Google is bijvoorbeeld een slimme oplossing voor de korte termijn, maar kost op langere termijn ontzettend veel geld. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven!

Lees verder…

Welk internetgebruik past bij jouw bedrijf?

internetgebruik vergelijken

Als ondernemer ben je voortdurend op zoek naar mogelijkheden om op de bedrijfskosten te besparen. Je wilt immers een zo groot mogelijke winst behalen aan het eind van ieder jaar! Een van de kostenposten waarop veel bedrijven kunnen besparen is het zakelijk internet pakket wat zij hebben afgesloten. Veel Nederlandse providers bieden speciale internetpakketten aan, die organisaties kunnen laten meegroeien met de groei van de organisatie zelf. Op het moment dat je bijvoorbeeld meer servers gebruikt om het toenemend aantal bezoekers op je website te kunnen verwerken, kun je zakelijk internet pakket eveneens vergroten. Zo blijven de servers snel en voorkom je storingen of traag internet binnen je bedrijf!

Lees verder…

Tips om ergonomisch te werk te gaan voor ICT’ers

ergonomie voor ict-ers

Steeds vaker worden werknemers gewaarschuwd voor de mogelijke consequenties van een verkeerde werkhouding tijdens hun werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan mensen die voortdurend onderuitgezakt achter hun laptop of computer zitten! Dit kan vergaande gevolgen hebben voor hun rug, nek en andere lichaamsdelen. Naarmate mensen ouder worden zullen zij steeds vaker te maken krijgen met lichamelijke klachten, die op dat moment lastig te verhelpen zijn. U weet waarschijnlijk zelf ook hoe lastig het is om uw houding op latere leeftijd nog te veranderen. Reden genoeg om direct een goede basis te leggen voor ergonomisch verantwoorde werkhouding.

Lees verder…

Hoe kan je je webwinkel efficiënt inrichten?

webwinkel efficient inrichten

Tegenwoordig is een webwinkel onmisbaar voor ondernemers. In een tijd waarin consumenten hun aankopen steeds vaker online doen, loop je een groot aantal potentiële klanten mis zonder webwinkel. In de afgelopen jaren zijn er steeds meer kleine internetbureaus opgericht die je kunnen helpen bij de ontwikkeling van een webwinkel. Het is van je persoonlijke smaak en de identiteit van je organisatie afhankelijk hoe je deze webwinkel het beste vorm kunt geven. Kies je voor een strakke, moderne vormgeving, of ga je juist voor een drukkere lay-out? Bovenal is het belangrijk dat je doelgroep zich prettig voelt bij de vormgeving van je webwinkel.

Lees verder…